Partners

 

De projecten van CLTB worden samen met vele partners uitgebouwd. We danken onze partnerverenigingen, die zich dagelijks inzetten bij de voorbereiding en opvolging van onze projecten, die de CLTB oprichtten, of die onze beweging steunen.

In elk woonproject van CLTB, worden de volgende partners betrokken:

  1. Woningfonds Brussel, die hypotheken verstrekt aan de kandidaat-kopers. Voor sommige projecten is het Fonds ook de bouwheer die verantwoordelijk is voor de aanbestedingen.
  2. De lidverenigingen, die een belangrijke rol spelen bij de ontwikkeling van onze organisatie en bij de voorbereiding van nieuwe projecten. Ze geven ons de legitimiteit om te doen wat we doen, en velen van hen helpen bij de ontwikkeling van projecten samen met de toekomstige bewoners, als lid van een of andere werkgroep, of vanuit de algemene vergadering.

 

http://bral.brussels/frhttp://www.bonnevie40.be/http://www.chambery.be/EN_FRANCAIS.html https://www.cire.be/ http://cltgent.be/ http://www.convivence-samenleven.be/ http://www.cpas-molenbeek.irisnet.be/fr http://www.credal.be/ http://www.fabrikfabrik.be/ http://www.febul.be/ http://www.habitat-humanisme.be/ http://hefboom.be/ http://www.habitatetrenovation.be/ http://www.isuru.be/ http://www.livingstones.be/ http://www.logementpourtous.be/ http://www.periferia.be/ http://www.rbdh-bbrow.be/ http://www.renovassistance.be/ https://roose.be/ http://www.larueasbl.be/ http://samenlevingsopbouwbrussel.be/ http://www.selavip.org/ https://www.unemaisonenplus.be/ http://www.viefeminine.be/ http://www.vlugp.nl/ # http://www.echappee.collectifs.net/ http://vzweva.be/ http://baita.willux-group.be